Tarrat omalla tekstillä!

Mainostekstiilit

Tarjoamme kattavan valikoiman vaatteita parhaiden tuotemerkkien valmistamina useissa eri väreissä. Vaatepainatuksessa käytämme silkkipainoa tai lämpösiirtomenetelmää, josta valitsemme sopivan painomenetelmän tilanteen mukaan.

Yrityksille - Työvaatteet

Yksilöidyt ja yhtenäiset työvaatteet tekevät yrityksesi ilmeen ammattimaiseksi, samalla ne lisäävät työturvallisuutta ja viihtyvyyttä. Yrityksesi logolla painetut tekstiilit toimivat myös tehokkaana liikkuvana mainoksena. Painettu tekstiili on myös suosittu liikelahja.

Tapahtumille - Järjestysmiesliivit ja Staff paidat

Meiltä löydät sopivat tekstiilit, niin isoihin kuin pieniinkin tapahtumiin. Järjestysmiesliiveillä takaat henkilökunnan näkyvyyden. Staff paidoilla saat tapahtumaasi yhtenäisen ilmeen ja paidat toimivat myös mainioina ryhmähengen nostattajina. Painamme myös tekstiilit tapahtumien jälleenmyyntiin.

Seuroille ja kerhoille - Sponsorimainokset ja pelivarusteet

Seurat voivat valita meidän malleistamme sopivat vaatteet tai tuoda valmiiksi hankkimansa tekstiilit meille painettavaksi. Toteutamme haluamanne sponsorimainokset, nimet, numerot ja logot valitsemiinne tekstiileihin, joko yksi- tai neliväripainatuksena.

Tutustu vaatevalikoimaamme:
www.tekstiilitukku.fi
www.dc-collection.fi

 

Kysy tarjous!

Onko sinulla jokin tarve tai idea mielessä? Kysy tarjous meiltä helposti alla olevalla yhteydenottolomakkeella tai suoraan puhelimitse.

Yhteydenotto tai tarjouspyyntö

Nimi:

Sähköposti:

Puhelinnumero:

Aihe:

Viesti:

Varmistuskysymys:

Montako päivää on viikossa? (kirjoita vastaus tekstinä) 

Yhteystiedot

MR-Mainos Oy
Niemennokka 4
39200 Kyröskoski
Y.tunnus 2168205-5
Puhelin 044 2900 952
E-mail: info@mrmainos.fi

Rami Lampi

044 2900 952

Mika Lampi

044 3424 903

 

Facebook