Tarrat omalla tekstillä!

Mainospressut ja Roll-upit

Meiltä saat tapahtuma ja messutarvikkeet kuten banderollit sekä roll-upit kaikenlaisiin tapahtumiin. Edullinen tapa herättää huomiota ja vahvistaa yritysilmettä. Saatavana useita eri kokoja, suunnittelusta toteutukseen!

Mainoskankaat / Pressut / Banderollit

Banderollit ovat helppo ja edullinen tapa saada näkyvyyttä niin sisällä kuin ulkona. Banderollit ovat tehokas tapa herättää huomiota ja vahvistaa yritysilmettä juuri siellä missä asiakas on; messuilla, maanteillä, kaduilla ja sponsoritapahtumissa.

Tulostamme banderollit nelivärisinä korkealaatuisille materiaaleille. Valmistamme banderollit tarpeesi mukaan, kerro käyttötarpeesi niin ehdotamme sopivaa materiaalia. Toimitamme banderollin täydellisenä reunavahvistuksineen ja kiinnitysrenkaineen.

Roll-Upit

Roll-Up on kuvateline joka on helppo pystyttää ja kätevä kuljettaa mukana yrityksesi esittelyyn messuilla, asiakastilaisuuksiin sekä tuote-esittelyihin. Roll-Upeilla on myös edullista tiedottaa uutuuksista ja tarjouksista messuilla tai myymälöissä. Sillä saat helposti tyylikkään ilmeen esittelypisteelle.

Yhdistämällä useampia Roll-Up'eja voit rakentaa myös taustaseinän. Roll-Up'eja on saatavana eri kokoja tarpeesi mukaan, kysy lisätietoja!

Kysy tarjous!

Onko sinulla jokin tarve tai idea mielessä? Kysy tarjous meiltä helposti alla olevalla yhteydenottolomakkeella tai suoraan puhelimitse.

Yhteydenotto

Nimi:

Sähköposti:

Puhelinnumero:

Aihe:

Viesti:

Varmistuskysymys:

Montako päivää on viikossa? (kirjoita vastaus tekstinä) 

Yhteystiedot

MR-Mainos Oy
Niemennokka 4
39200 Kyröskoski
Y.tunnus 2168205-5
Puhelin 044 2900 952
E-mail: info@mrmainos.fi

Rami Lampi

044 2900 952

Mika Lampi

044 3424 903

 

Facebook