Tarrat omalla tekstillä!

Aineisto-ohje

Voit teettää meillä erilaisia painotuotteita myös valmiista materiaalista. Ohessa ohjeita oikeanlaisen aineiston toimittamiseen laadukkaan lopputuloksen aikaansaamiseksi. Halutessasi voit toimittaa meille myös vain mallin tai idean, jonka perusteella suunnittelemme ja toteutamme sinulle valmiin lopputuotteen.

Tiedostomuoto leikattaessa

Kun lopputuotteen tulee olla ilman taustaa toteutetaan tarra yleensä leikkaamalla muoto tarrakalvosta. Tällaisia toteutuksia varten, tulee materiaali toimittaa vektorimuodossa:

     .EPS
     .AI
     .CDR
     .PDF
     .FH

Kaikki fontit tulee olla konvertoituina kurveiksi/linjoiksi, tai vaihtoehtoisesti käytetyt fontit tulee liittää mukaan. Tarra leikataan valmiista tarrakalvosta, joten yksittäisen muodon tarrassa tulisi olla aina yhdellä värillä / tarrakalvolla. Käytämme tarrakalvoina laadukkaita Oracal tarrakalvoja.

Tiedostomuoto tulostettaessa

Tulostettavissa tiedostoissa saa olla bittikarttaa ja vektorikuvia/tekstiä. Vektorikuvissa kaikki fontit tulee olla konvertoituina kurveiksi/linjoiksi, tai vaihtoehtoisesti käytetyt fontit tulee liittää mukaan.

Tulosteita varten voidaan käyttää edellä mainittujen tiedostomuotojen lisäksi korkearesoluutioisia eli painolaatuisia kuvia seuraavissa tiedostomuodoissa

     .TIFF
     .JPG
     .PDF (VEKTORIGRAFIIKKA)

Bittikartta kuvat tulee olla 1:1 koossa. Tulostettavat tarrat voidaan myös tarvittaessa leikata haluttuun muotoon.

Resoluutio

Jotta tulostettaessa saadaan laadukas lopputulos aikaiseksi, tulee käytettyjen materiaalien olla tarpeeksi suurella resoluutiolla.

     - Pienille tarroille, julisteille ym. suosittelemme 300 dbi resoluutiota
     - Roll upit ja vastaavat hieman isommat työt, joita katsotaan myös lähempää tulisi olla vähintään 100 dpi resoluutiossa
     - Isot mainospressut/kankaat ja teippaukset, joita katsotaan pääasiassa etäältä tulisi olla vähintään 50 dpi resoluutiossa

Netistä tallennetut kuvat ja logot (gif, jpg) eivät sovi sellaisenaan painettavaksi, koska ne ovat resoluutioltaan nettilaatuisia, eivät painolaatuisia. Netistä tallennetut tiedostot voivat toimia mallina, jos muuta aineistoa ei ole saatavilla ja halutaan tilata tarra sekä suunnittelutyö.

Aineiston työstö ja suunnittelu lisätään työn hintaan tuntiveloituksena.

Kysy tarjous!

Onko sinulla jokin tarve tai idea mielessä? Kysy tarjous meiltä helposti alla olevalla yhteydenottolomakkeella tai suoraan puhelimitse.

Yhteydenotto

Nimi:

Sähköposti:

Puhelinnumero:

Aihe:

Viesti:

Varmistuskysymys:

Montako päivää on viikossa? (kirjoita vastaus tekstinä) 

Yhteystiedot

MR-Mainos Oy
Niemennokka 4
39200 Kyröskoski
Y.tunnus 2168205-5
Puhelin 044 2900 952
E-mail: info@mrmainos.fi

Rami Lampi

044 2900 952

Mika Lampi

044 3424 903

 

Facebook